Lomareissusta on palattu arkeen,kylläpä se aika men nopeesti. Posiolla ol aurinkoiset päivät ja vähä viileempi ilma ku täällä,mitä sit viimesenä(ke)päivänä tul lämmintä ja tyyntä,harmitti lähtee kotia. Kalassa käytiin Livojoella mut ei tullut mitään mitä nyt itikan paukamia,Sallassakin käytiin kalassa ja sieltä saatiin pieniä tammukoita.Posiolla käytiin Korouomalla ja täytyy kyl sanoo et ol reissu sekin,kauheeta nousua vuorelle,mie vaan sitkeesti mennä puuskutin vaik toiset yritti et palataan takas et en jaksa palata takas.No,alaspäin tultaessa olin välillä isännän reppuselässä,kyl ol varmaan näky sekin =) Itikoita ol kaverina mukana kauheesti,korvat punasina helotti ku pistivät. Täytyy sanoo et eipä ollut kummonen paika,kyl Kuusamon maisemat on parempia.Muutenkin olin pettynyt Posioon,eihän siel ollut mitään esim turisteille muistoesine kojuja esim torilla,luulis et pohjosessa ku ollaan niin hyvin menis meille etelän immeisille muisto-esineet kaupaks.Torilla ol jokapäivä joku myyjä,paitoja,koreja,kenkiä,samanlaisia mitä täällä näkee torilla. Pentikin-liikkeessä kävin ja sieltä läks mukaan pussilakanoita,kynttiläkippoja,kynttilöitä ja pöytäliina.Oishan siel ollut vaikka mitä ihanaa mut ei mun rahapussilla kyl kauheesti niitä ostella.Pois tullessa käytiin Pudasjärvellä ABC:llä syömässä ja siin vieressä on oliko se Kylmäsen liike niin sieltä sit ostin muutaman muisto-esineen.Siel ol sitten paljo jo lapinaiheisia kästöitä,oisin halunnut sieltä vaikka mitä.
       1784010.jpg
Tässäpä kuva tiistai-illan auringonlaskusta mökin rannalta.Joka ilta saunottiin ja paistettiin makkaroita nuotiolla.Kuvia meinasin laittaa enempi mut tää vuodatus on taas niin hias niin antaa olla.
Niin,mun neulomukset.Viikon aikana valmistu kolomet miesten sukat.
       1784634.jpg
Vihreet sukat on tehty Snyyltä saamastani seiskasta ja malli on täältä mitä nyt sukanpään kavennukset on sädekavennusta.Ylimmäiset sukat on tehty Jussi-langasta ja näihin sukkiin mallin/idiksen sain Sukkalandia-blogista. Silmukoita puikolla 4x13 ja 3o,1n mallineule,joka jatkuu kavennuksiin asti sukan päällä.Nää sukat valmistu enimmäkseen automatkalla.Nää sukat siis on meidän metsämiehille,aattelin et ku metästys täs kohta alkaa niin pitää olla uudet sukat kumppareihin.Neljännet sukat tossa äskön alotin niin sit on jokaisella omat.
Lanka-ostoksiakin vähä tein.  
       1784636.jpg
Oulusta Kärkkäiseltä ostin Isoveljet,ol tarjouksessa.Tänään sit täältä löysin tota uutta Nalle Four Seasons syksy-lankaa,sukat siit tulee aikanaan jollekkin. Vihree Nalle colori läks mukaan ku suunnitelmissa tehä mehtämiehille pipot,ku vaan löytäs mallin/ohjeen,saa sit nähä kelpaako.Sitä uutta Seiskan Polkka-lankaa ei viel tääl ollut,siit mä tykkäisisin ku se on paksumpaa ku toi nalle. Niin olhan siel Huopastakin uusissa väreisssä,ai,et ol ihanii,violettii,vaal.punasta......
Snyykin alko ja olen saanut parini tiedot ja vähä ostannakin jotain,hys,hys salaista on =) Oma salainenystävä ottanna jo kommentoimalla yhteyttä ja nyt vaan ootella et millon eka paketti kolahtaa postiin.Sny,tuolla sivulla on "haluun,en tykkää.." josta voit käydä kurkkii tietoja.
Huivivaihtokin kohta alkaa,odottelen parini tietoja et pääsis huivin tekoon.Kyl on jännää tiedossa syksyksi.