Ruusuja,ohjehan ol täältä.
926167.jpg
Varsi on pajua,kuumaliimalla keskelle laitoin helmen kiinni ja lehdet kans liimalla kiinni.
Ja sit TONTTU =) Perjantaina neuloessa ajatukset laukkas ja täs tulos.
926159.jpg
Ensin pullo kahtia ja työntää sisäkkäen,Sit huopasta ja pullon ympärille neuloo "pussukka",lakin reunus joka harsittu kiinni ja pikku kerä myssyn tupsuks ja sit koneeseen.
926176.jpg
926183.jpg

926189.jpg

Huovutusneulalla villaa parraks,helmi nenäks ja harmaata villalankaa taas neulall silmiks.Olkohan täs mitään järkee neuloo tämmönen ja huovuttaa.Ois voinna neuloo ihan normaalisti sopivan vartalon ja siihen liimailla neniä ja silmiä,no tulpahan tehtyy =)

Villatakki valmis,napit pitää käydä ostaa,jee.....Kuvii sit ku on lopullisesti valmis.

Tanssitunnil tul käytyy(itämainen),kyl siinä lantio ja rinta heilu ja pyöri,liekkö pyörineet sit oikeeoppisesti, tiedä häntä =)

Niin tosta enkelin ohjeesta,rupesin kattelee netistä,ei löytynnä ja sit hain ohjeen jonka sain keväällä Snyyltäni Lindalta ja sillon vasta tajusin et siinähän lukee Lindan nimi suluissa,eli Lindan ohje =) Mie oon vähä kyl ite muutellut tota ohjetta,pitäs virkata uus ja kirjata itekkin ohje ylös.Sit joskus.
Snyylleni tiedoks,oisko sulla tätä ohjetta,tahtoo tän.
Everlyn A. Clarkin kolmiohuivi Shetland Triangle kirjasta Wrap Style.Tää huivi vois tulla sinun lähettämästä langasta =) Miettinyt et riittääkö lanka Minttumaariin?
Aurinkoista alkavaa viikkoo!!