.......mitäs se koululainen tääl tekee????? No,mie HOPSaan.????? Eli opiskelen kotona.Meillä koulus nyt yrittäjyyttä ja mie oon sen käynnä jo niin mitä mä siel sit turhaan istun, eli sain tehtäväks tehä yrityssuunnitelma eli perustan yrityksen paperille.Hopsaan tän viikon ja sit kolmenviikon päästä taas viikon. Taidanpa perustaa kästyöliikkeen,hmmm........mut se rahotusjuttu on vaikee.......

Joo,ja sit neulomuksiin. Täs lapaset jotka valmistu jo pyhäiltana.
968426.jpg
Toi ohje on jostain vanhasta Pirkka-lehestä. Miesten lapaset,nalle-lanka, 3 puikot.Peukun tein lyhyemmäks ku muuten ois tullut tosi pitkäääää...
Edit: Lapasen ohje on Pirkka 9/83

Kaulurii on nyt tulollaan,siitä sit ku valmis. Tilaustöitä tul kans,kolme enkelii pitäs vrkata,pitää nyt muistaa samalla ohje kirjottaa ylös.
Tilasin SuurKäsityö-lehen ku viimeviikol soittivat.8 kuukautta.Enskuussa tulee eka lehti ja saan viel magneettikorunkin kaupanpäälle.Katotaan taas minkälainen on.Joskus tul vuosikausia mut rupes tuntuu et aina vaan samanlaisii ohjeita niin lopetin tilauksen.
Jaahas,pitäskö ottaa imuri esiin ja laittaa tiskit koneeseen ja sit rueta perustaa sitä yritystä,sais sen pois alta niin sit vois olla vapaasti koulujutuista.