Nyt saan vihdoin ja viimein kuvia tänne laitetuks valmiistä töistä.
Ensin villatakki.
942726.jpg
Lanka Isoveli n.700g,puikot 6.Ohje
Novita 4/2003(nykyinen Moda).Tätä ol mukava neuloo ja valmistu nopeesti(mulla nyt tän tehessä kyl ol monta muutakin työtä tulollaan,sen takii valmistu hitaasti).Takin napit on kyllä langan väriin sopivat,kuva vääristää väriä.
Ja sitten huivi.
942732.jpg
Lanka Kantri,reilu 150g,koukku 4.Ohje löytyy Virkulta. Tätä mallii ol kans mukava ja nopee virkata,täs ohjeessa on hyvä et huivi levenee nopeemmin. Mun mielestä toi Kantri-lanka sopii tähän hyvin,on pehmonen lanka verrattuna tavalliseen Seiskaveikkaan.
Ja sit sukat.
942735.jpg
Lankana Jussi ja Seiska,puikot 3,5.Jussia men melkein 100g ja sit seiskan jämäkeriä jonkinverran. Nää sukat tuotti mulle hammastenkiristystä.Piti välillä purkaakkin.Tuota Jussiahan on vaan 100g kerissä ja eihän se ois riittännä ilman raitoja.Ja pojan jalka kasvanna kauheesti,eli ihan kunnon miestensukat piti tehä.
Ja sit ,kävin eilen kirpparilla pitkästäaikaa.Sieltä löyty nää.
942740.jpg
Toi kirja on ihana,siel on vaikka minkälaista mallineule,-virkkaus ohjetta. Ja toi kangas tulee varmaan laukkujen vuoriks sit joskus ku niitä taas teen.
Et tämmöstä.Nyt on tulollaan kämmekkäät,mut taas menee purkuun ku lanka meinaa loppuu,on tää nyt niin ärsyttävää.
KAIKKI PUIKOISSA alkaa kaulaliina kuukausi.Sinne vaan mukaan.
Täällä oli arpa mua suosinut.Eka kerta blogiaikana ku voitan arvonnassa jotain, jeeeeee.....mitähän sieltä tulee,on kiva tietää et varmaan viikol tulee kivaa postii....

Äitin kaikki lapsukaiset on olleet viikonlopun kotona,hulinaa on piisanna.
Tänään taas tanssikurssille ja huomenna alkaa kouluviikko ja atk.......
Mukavaa alkavaa viikkoo kaikille =)