......ja mitäs sitä lomalla on tullut tehtyy,no, siivottuu.Ihan totta,mie innostun siivoo jaka huoneen ja viel vahaamaan lattiat.Kyl on hyvä mieli ku lattiat kiiltää ja puhtaat matot lattialla.Oon mie kästöitäkin täs siivouksen lomassa tehnyt.
Cavern Cardigan valmistu.
       1737290.jpg
Lanka on Silkegarn(100% silkkiä).Lankaa men just 400g ja 4,5 puikot. Muokkasin vähä tota ohjetta,kaula-aukossa lisäykset alotin vähä aikasemmin ja hihoissa jätin pari kavennusta pois. Ton nappikiinnitys systeemin näin jossain blogissa ja tein samanlaisen,eli virkkasin ketjusilmukoilla nappilenkit.Toi nappikiinnitys ei oikeen hyvä ku tahtoo repsottaa nappien välit auki,miettinnä et ompelisko pienillä pistoilla kiinni koko listan,tulis sit ku pusero.Kattoo nyt.
Ja sit Shettis-huivi juhla-asua täydentämään rippijuhliin.
1737291.jpg   1737293.jpg
Huivi on tehty Novitan Bambino-langasta ja men reilu 100g ja 4,5 puikot. Mallikertoja tein enempi ku mitä ohjeessa,siks on isompi.
Ja tulhan se vähä salaa täs toinenkin Shettis-huivi.
1737294.jpg   1737297.jpg
Tän huivin langasta ei oo mitään tietoo,on isomummun peruja,purettu jostain kerälle.Tästä tul vähä pienempi ku edellisestä ku lanka loppu mut just sopiva tul. Tää huivi on menossa lahjaksi.
Nyt on tulollaan tossut tosta Silkegarn-langasta ku sitä jäi jälelle.
Kirsi järjestää huivivaihdon ja aion osallistua tähän.Tulkaa rohkeesti mukaan.
Poika pääsee huomenna pois rippileiriltä,mukavaa on tuntunna olevan.Mokkapalat on viel tekemättä,joku päivä täs teen ne ja sit lauantaina on täytettävä kakut ja viimenen silaus tehtävä ennen juhlia.
Palailen takas tänne maanantaina kirjottelee et miten men ja kuvii tarjottavista ja varmaan tossuista kans.