Tänään odotti kotona ilonen yllätys kun tulin koulusta.Sny:ltä tuli paketti,en osannut vielä odottaa sitä,vasta ensviikolla,yllätit minut Sny!
462089.jpg
Paketissa ol lapaset,sopivat ja just tarpeeseen =)Suklaata,joka vielä odottaa et tulee makean nälkä =) Ja sit kaks ihanaa korua,just tollasia oon halunnutkin.Mulla ei oo tän tyylisiä koruja ollenkaan,nää on kivan nuorekkaita ja kiva laittaa päälle ku lähtee pailaamaan ja tietysti nyt kouluun.Tänään koulussa just puhuttiin tosta magneettikorusta,on tän kevään trendi ja täällä eräässä liikkeessä on kuulema myynnissä tuollaisia.KIITOS Sny paketista!!!!!!

Tänään tul myös uusin Novita-lehti.Selailin sitä jo ja näytti äkkiseltään et ei oo mitään mielenkiintosta,mut yks samos-takki miellytti.
Niskahartia seutu ollut taas tosi kipee,lääkkeitä siihen syönyt taas.Mahakin ollut outona,polttava tunne,johtunekko lääkkeestä vai oonko sit jännittänyt koulua et siitä maha sekasin.Toisetkin on valittaneet samanlaisia oireita.Meitä koulukkaita taitaa jännittää =)
Puseron hihoja oon edelleenkin neulonut,puuttuu enää 5 senttii.Eipä tuota paljo jouda nyt neuloo eikä oikeen kiinnostusta hartiakivun takia.Lähenpä nyt neuloo,jos sais tänään valmiiksi.