Revontuli-huivi valmistu alkuviikost ja täs se nyt on.
       1558507.jpg
Aivan upee =) Lankahan on Evillan Ruska, puikko 4,5. Ois saanut olla viitosen koko. Tää on helppo ja ihana malli, varmaan jatkossa tulee lisää, onhan mul nyt lankaa ku tilasin Tinttamarellista. Tää huivi ei jää itelle vaan menee työkaverille 60-vuotis lahjaksi.
Ja sit oon ihaillut uusimman Novitan toppi-mallia ja pitihän se Malibut ostaa. Ihan uus tuttavuus toi lanka mulle. Kiiltäväpintanen ja jotenkin liukkaan tuntunen lanka,menee opettelussa neuloo tuolla langalla,mut lopputulos pitäs olla nätti,ainaskin kuvas on =)
       1558508.jpg
Peittoon lappujakin oon välil virkkaillut,joku parisenkymmentä on jo valmiina.Näitä tulee välil ku neulominen rupee tökkii.
Mattookin oon välil kutonna, varsinkin näin aamusin TV:n aamusarjojen välillä =) Ei puuttus enää paljoon,saiskohan pyhänaikana puut pois purettuu?
Tytärkin ol käymäs ja taas siivottiin,nyt ol vuoros vaatekomero jossa on kaikkee mahollista ylimäärästä poissa silmistä. Jota ei oltu yli vuoteen käytetty men roskiin, tulpa tyhjän näkönen komero =)
Tos mietin noita mun verhoja ku niit on niin kauheesti et laittasko tänne myyntiin halavalla tai vaihto sit lankoihin,miten ois? Kiinnostasko?? Ainakin ois yhet Marimekko (pun.)keittiönverhot(kapat,itsetehty),kukkakappaa......taitas olla muutakin ku vaan penkos nyssäköitä. Jos ois halukkuutta niin laittasin tänne kuvii niistä ja mittoja.