Nyt on kamera kotiutunut ja kuvia tulee....
997283.jpg
Ensin kaulurit ja näistä paremmin juttuu täällä.
Ja sitten tein ystävän pojalle pipon ku entinen ol kulahtanut.Pipo on virkattu seiskasta 4 koukulla.
997280.jpg
Ja nää pikkusukat menee myyjäisiin.Lankana Nallecolori,3 puikot,koko 27.Oli mukava neuloo pitkästäaikaa pikkusukkia,valmistu nopeesti.
Meidän kouluryhmä järjestää hyväntekeväisyys myyjäiset paikkakunnan joulumyyjäisten yhteydessä.Jokainen tekee sinne jotain myytäväks.Mie lupauduin tekee parit sukat ja risu-ja havukransseja.Alussa ol tarkotus järjestää arpajaiset mutta lupa ois tullut kalliiks,joten siitä luovuttiin.Arpajaisiin ol tarkotus mun tehä ISO huovutettu pupu pääpalkinnoks,mut nyt sekin jäi.Myyjäisten kaikki tulot lahjotetaan MLL:lle.
Olen neulonut tossa huopasesta lapasii ja vyötteen ohjeessa lukee että 150g riittää,mutta ei mulla ainakaan.Silmukkamäärät on samat ku ohjeessa 10 sentillä,missä nyt mättää???Onko teillä muilla ollut samanlaisia kokemuksii??Lapasista jäi puuttuu peukalot ja toisen lapasen sormenpäät.No,pitää käydä ostaa lisää.Huopasesta en oo koskaan tehnyt lapasii.
Eilenillalla tein vapaalankahuovutuksella huivin Novitan ohjeella.Siitä kuvaa sitten ku saapuu valokuvaaja lintumetältä.
Virkatut tossut kans tulollaan ja näistäkin sit myöhemmin.