Vuoden ensinmäiset työt esittäytyy....
Palmikkolaukun neuloin siis uudenvuodenpäivänä,tohon laukun reunaan virkkasin kiinteitäsilmukoita ja kiinnitin samalla joka toisella renkaaseen. Vuoria en oo tähän viel laittanna,miettinnä et laitanko?
1195643.jpg
Lanka on Lidilistä ostettu ennen jouluu se paketti(6x100g),langankoostumus on 80% polyakryylia ja 20% villaa.Puikkona käytin kuutosia. Lankaa men reilu 200g.
Ja sit tosta samasta langasta tein kaulurin,ihan perinteisen resorimallisen,alussa ol 2 o,2n ja lisäysten jälkeen lopuks ol puikolla 3o, 3n.
Ja pojalle tein TAAS kerran pääkallolapaset. Entiset on hukanna johonkin. Lankana näissä seiskaveikka ja 3,5 puikot.
1195635.jpg
Et tämmöstä.Se kietasupusero ei oo nyt edistynnä,jotenkin se tökkii nyt. Ei kehtais uusii töitä alotella ku entinenki on kesken. Tekis mieli noita kirjoneulelapasii neuloo. Mullahan on se yks kirja jossa niitä on monenerinäkösiä.
Niin,ja sit täällä on ihanat perhoslapaset.Mä haluun ruutupiiroksen,oisko kellään tätä ja pystyskö laittaa mulle s-postin (sukka66@netti.fi) kautta. Mä neulon vaikka palkaks ne lapaset.Kirja jossa tää malli, Leila Haavisto: Sata kansanomaista kuvinmallia 1947. Jos jollain ois myytävänä tää kirja niin oisin kiinnostunut.