1204183.jpg 

Säännöt: "Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times." 

Käännös: "Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."

              Kiitos:

Tintsku

Villanne

Nelmi

Jantta

Edit 15.1   Lämmin kiitos myös:

Lettu

Pirjo

Suuri kiitos teille,että olette jaksaneet lukee juttujani ja käyneet kurkkaamassa tekeleitäni. Välillä oon miettinyt et laitanko tänne vaan kästyöjuttuja ja jätän muut höpinät pois,vai jatkanko samaanmalliin?
Lapsukaiset vähä sanoneet et taas siel on kirjoteltu ja kuvii laitettuet eikö se ookkaa kästyöblogi? Miettinyt kans et sukulaiset lukee tätä ja näkevät et mitä tääl tapahtuu ja mitä tänne kuuluu,niin eivät piä muuten sit yhteyttä.Eipä tuo oo kyl haitannakkaan,soitellaan sit ku on tärkeetä asiaa.

Ja tää mun kirjotteleminen on varmaan kans sekavaa luettavvoo,tulloo tätä murrettakin kirjooteltua(mitä lie),mut musta tää tai yleensä murteet on ihanaa luettavoo. Kauan kauan aikaa sitten luin kirjoja jossa ol murretta,ne ol jotain sodanaikasii karjalasta kertrovii romaaneja(joku naiskirjailija) ja niistä jäi tää murre mieleen ja musta se on kaunista kuunneltavvoo ja luettavvoo. No,nyt taas mennöö ihan sekasin tää kirjoottelu.Ja varmaan on kirjootusvirheitäkin mut ei haitanne.

Paljon on blogeja joille voisin tän you make my day tunnusttuksen antaa,mut en rupee erittelee,teitä on paljon.Ja tossa sivullahan on linkit joiden blogeja käyn melkein päivittäin kurkkaamassa ja teidän kautta löytyy uusiakin blogeja. Teillä on ihanii neulomuksii/virkkauksii/ompeluksii/risuluu ym ja sieltä löydän aina jotain mielenkiintosta jota haluu itekkin toteuttaa. Ja siel on paljon ihan tavallista perhe-elämä "höpinää" jota on mukava lukee. Käyn kommentoimassakin välillä, huono-omatunto ku on vähällekkin sekin jäänyt vaikka käyn kurkkaamassa.

Palailen myöhemmin lapaskuvienkera.