Nyt kuvaa lupaamastani liinasta.
       1595173.jpg
Liinan ohje on Novita Kesä 2007. Lankana mul ol Novitan virkkauslanka ja 2,5 puikot. Nätti ja hento liinasta tul,mut kyl ol työlästä neuloo noin ohuesta langasta ja sormiin otti neulominen. Kuvassa myös meidän Osku-koira pentuna.Pentuna sil ol luppakorvat,mut vähitellen ne nous yksitellen pystyyn.Kuvassa hyvännäkönen ku toinen korva jo pystys.
Ja sit on lappuset virkattu se määrä mikä tuntuu sopivalta peittoon,olkohan niit 63 kipaletta ja kuus tollasta puolikasta.
       1595171.jpg
Nyt pitäs ostaa ruskeeta nallee ja rueta lappusii yhistelee peitos,siinä voi sit vierähtääkki vähäaikaa ennenku on valmis.
Eilen tosiaan kokeilin vapaavirkkausta ja meinasin et näytän tääl,mut enpä kehtaa,ihan hirvee tul ja taitaa mennä purkuun...... Löysin ihania vapaavirkattuja laukkuja täältä ja sit Pilkahduksiani-blogista tämä ja tämä. Ahh...ihanii..... tahtois tommosen,mut en osaa......oon varmaan liian kriittinen omaan työhöni ja sit mä en osaa oikein noita värejä kattoo silleen et sointus yhteen....(opeteltiinhan sitä koulus somistusta,mitenkäs ne värit nyt menkään????) 
Tanja järjestää Kaverille Kassi-vaihtoa,miettinnä et liittyskö porukkaan mukaan.
Ovisydän sai kesäks taas uuden ilmeen, ruususen kynttälämansetin.
             1595175.jpg
Pihahommia tullut tehtyy aina sillon ku ilmat hyvät.Jonkunverran kukkii pihalle ostanna joita sit yöks sisälle kuskailen hallaa suojaan.
Vasen käsikin meinaa sanoo yhteystyön irti,sormet(varsinkin nivelet) ja ranne kipee niin et meinaa yöunta häiritä jo ja tavaroiden nosteleminen on tuskaa.Oiskohan hermopinne??Saikkua pitäs hakkee mut ei kehtaa työpaikkaa jättää pulaan(eihän kukaan nyt lähe siivoomaan muutamaks tunniks),sitä vaan sinnittelee.
Lähenpäs vähä köllöttelee et jaksaa sit taas mopinvartta illan heiluttaa,arg....