Eilen pitkästä aikaa virkkasin,perhosii ja näistä osa lentää liihottaa etelään.Ja ette varmaan arvaa mikä tosta harmaasta on tulossa.......no,laukku.Pitäsköhän perustaa laukkufirma ku on niin suosittu toi malli =)Tääkin laukku liihottaa perhosten mukana.
835337.jpgLaukkua neuloin viimeyönä ku katoin kolmosen elokuvaa.Tv:n katselussa on hyvä tollanen yksinkertanen neuletyö.
Mustikassakin käytiin isännän kaa eilen.Ja kyl löyty ja ISOJA kans.Miks aina sillon löytyy hyvä marjapaikka ku niitä ei enää tarvii????Pitää muistaa mennä ensvuonna sinne samaanpaikkaan.Hirvikärpäset ol riesana,päässä vipeltivät menee.....Reilu viikko sitten olin vatussas ja kyl ol reissu,vattuja kyl tul mut kyl tul akan naamakin uusiks.Mäkäräiset ol asialla,ylä-ja alahuuli vasemmalta puolelta kauheen turvoksissa ja vasen silmäluomi kans.Kyl ol näky,ei pystynyt kunnolla mitään juomaankaan ku toisesta suupielestä juomat valu rinnuksille.Kyl ol ihan piestyn näkönen akka.Sen siitä saa ku lähtee ukon kaa vattuun heh,heh.....
Tytär alotti eilen maton kutomisen.

835329.jpg  835332.jpg
Näin Rasan sivuilla nää lapaset ja eikun itekkin tekee.Ohjehan löytyy usimman Novitan extraliitteestä.Saa nähä kelle pukki nää lahjottaa.Lankana mulla on Jussi ja 3,5 puikot.
835341.jpg
Huomenna alkaa sorsanmetsästys.Kyl meillä jo isäntä ja nuorin poika suunnittelevat metästysreissuu.Aseet ja panokset jo katettu ja passipaikka valmiiks suunniteltu.Poika innossaan,sai kesällä metästyskortin.Tänä aamuna kävi veljesä kansa kyyhkysmetällä,kyl ei poika kunnolla yötä nukkunut,vähävälii kävi hereillä et" joko kello on paljo".Unissaankin välillä kulki.
Poika J ol lomilla.Poika S on tänään lähtenyt neljän päivän leirille polkupyörillä,huh,huh, on siinä pojilla polkemista ,yli sata kilsaa.
Perjantaina on valapäivä Pellossa.Sinne mennään tyttären ja miniän kaa.
Et tämmöstä tälläkertaa.Aurinkoista pyhäpäivän jatkoo.