Täs se nyt on, kietasupusero,huh,huh....
       1404866.jpg
Tää on siis jo viikon valmis ja nyt vasta kuvan sain. Mallihan on edellisestä Novitasta,lankana Rosee ja 4 puikot. Lankaa men ku nyt lasken niin reilut 300g.
Mitäs muuta,hmmm....tulpahan tehtyy......tosi lämmin päällä,mutmut en oikeen tykkää,lyhyt,eikä oikeen oo hyvännäkönen mun pyöreen vatsan päällä. No,kotivaate lämmittämään.
Punanen Shettis-huivi valmistu tänään ja on nyt patjojen välis pingottumassa. Lankaakin jäi,joten oisin voinut viel tehä yhen mallikerran mut en enää uskaltanna. Kuvaa sit ku kuiva. Ja alotin toista samanlaista huivii Snyyltäni saamastani harmaasta Alpakkalangasta,ihana pehmeetä. Niin,aamulla pyöri pari laukkua koneessa,entisiä tekeleitä joihin en ollut tyytyväinen ja jääneet koriin ajelemaan joten men uudelleen käsittelyyn koneeseen.Niistäkin myöhemmin. Niin ja uus pupu hyppäs puikolle emmen aikana. Kyl on ollut mukava olla vähä vapaalla töistä ja saanna olla mielipuuhissa =)
Työasiat ollut vähä mielessä pyhänajan ja suututtanna,huomenna ratkee (jos ratkee)puoleen tai toiseen,liittoon soitan aamulla......