Tääl ollaan oltu taas ahkeria. Tyttären ja pojan(joo'o,siis nuorimmaisen) kaa neulottiin pyhänaikana tilkkuja Vaaka ry:lle.Siinä sai seiskaveikan jämäkerät kyytiä.Osa lapuista on neulottu ihan suoraan ja osa alotettu kulmasta neulomaan.
       1488220.jpg
Ja samalla sain valmiiksi kukkapatalaput,joiden ohje on uusimmassa Novitassa.Lankana kyllä käytin Nallea.Nämä menee kyl koristeeks,ei näitä raaski käyttää.
Ja sit näitä blogeja selaillessa löysin Helmiksen kautta ihanan boleron ohjeen. Ja eikun nyssäköitä tutkii ja muistu mieleen et Oulustahan löysin kirppikseltä kaks kerää Novitan Laura-lankaa,ihan uus tuttavuus mulle toi lanka mut niin ihanan pehmeetä(50% villaa/50% akryylia).Otin kasin puikot ja eikun neuloo ohjeen mukaan ja jännitin et minkähän kokonen tulee,tuleeko mulle itelle vai tulisko pikkutytölle? Tadaa......täs tulos.
   1488225.jpg1488227.jpg
Eli lankaa men tähän 200g,neuloin niin pitkään ku lankaa riitti.Tohon rinnan alle virkkasin nyörit et saan kiinni. Ja ette arvaa ku lämmittää mukavasti hartijoita.Jos lankaa ois ollut enempi niin oisin tehnyt hihat ja alaosan pitemmäks. No,jos sit jostain muusta langasta hmmm..... Tää on mun eka neulomus ylhäältä alaspäin ja täytyy sanoo et on mukavaa neulottavaa näinpäin ja joutusaa ja mikä ihaninta, ei oo saumojen ompeluu.
Ja sit, mä sain SEN!
       1488222.jpg
Tosin vaan lainaaks. Meijän kirjastossa ei ollut tätä kirjaa,joten mainitsin et voisivat tilata sen ja niin tapahtu ja mie varasin heti uunituoreen kirjan itelle ja eilen sit ilmottivat et on saapunut.Kyl täytyy sanoo et tän kirjan mä haluun omaks,aivan ihania malleja ja mikä kirjassa parasta on ne ohjeet sukkien alotuksille,päättelyille ym. Noi etukannen sukat on ekaks tästä kirjasta toivelistalla,tekisköhän niistä Snyyn lähettämistä vihreistä seiskoista,hmm...
Nyt on jäännä ne
Slippery sukat taka-alalle, on hiasta neulottavaa tai oikeestaan ei hidasta mut on seurattava mallikuvioota kokoajan muuten menee työ sekasin,ei siis oo teevee-neule.
Lähenpä taas ihailee tota kirjaa......