Kiirettä pitännä. Käsitöitä ei oo kyl nyt viikol jaksanna tehä yhtään.Koulu loppu eilen,jäätiin joululomalle,enskuu on sit työharjotteluu ja ne näytöt siin samalla.

Tänään ol sit siivouspäivä,pyyhin pölyt ja pesin lattiat.Joulukoristeita sit vähä joka huoneeseen laiton.Kyl nyt tuntuu et joulu tulee. Pyhänaika on sit leipomista,pipareita ja torttuja ainakin,näitä meillä menee,turha muuta tehä.

Nyt sain laitettuu uudet matot lattialle.

1147989.jpg

Tämä on keittiön matto,eteiseen tein reilun metrin pitusen. Myöhemmin ku kerkeen ja aikaa on niin kudon viel samanvärisen ja pitemmän.

1147992.jpg

Täs lähikuva matosta.Maton toisella puolella on kuvio erillainen,mattoo kääntämällä saa erillaisen tunnelman.

Huomasin tos et tulee vuosi täyteen tätä mun bloggeilua. Kyl on ollut mukava vuos.Oon oppinut sukan kutoo väärinpäin,värjäämään lankoja ja englantiakin tullut vähä opiskeltuu ohjeitten takia. Snyy-juttu on ollut tosi mahtava ja lapasvaihto. Ja teistä oon saanut ystäviä,vaikkakin näin virtuaalisia mut kuiteski.Neuvoa ja apua on pyydelty s-postin kautta puolin ja toisin. Ja eräästä blogikaverista oon saanut tosi ihanan ystävän jolle on voinut kirjotella niin surut ku ilotkin puolin ja toisin. Kästyöharrastukseni on saanut uutta potkuu tän vuoden aikana. Kiitos siitä teille ystävät. Hyvä me,jatketaan samaan malliin =)

Haluan toivottaa teille:

Rauhallista ja rentouttavaa Joulua!

fetes595.gif