Tääl on nyt leivottu ahkeraan.Kuivakakut 4kpl tehty ja nyt oon tehnä pyöreitä vuokaleipiä 3kpl voileipäkakkuja varten. Pikkuleipiä pitäs vielä pursottaa ja poika toivo mokkapaloja,mut niitä pitäs kyl tehä muutama pellillinen ku tiedän et niitä sit menee.Tietysti vielä täytekakkupohja,sitä mietin viel et miten tekis,kääretorttupohjia vai tekiskö suorakaiteen muotoseen vuokaan.Lihapasteijoita oon ostanna muutaman pussillisen pakastealtaasta.Et täs ois rippitarjottavat.Kotikaljaa en rupee ite väsäämään,helpolla pääsen ku kaupasta ostan valmiina.
Eilen kävin siel lääkärillä ja lääkäri meinas et alkava rannekanavan ahtauma. Se siitä,jos kipu pahenee niin sit takas lääkäriin.Kuntohoitajalle on aika parinviikonpäästä,lääkäri meinas et yöllä vois kokeilla käyttää yölastaa kädessä.
Huiviakin täs välis oon neulonnut ja muutama rivi enää niin sit pingottumaan.
Pojan kaa meen huomenna parturiin,hiuksia leikataan juhlakuntoon.Poika lähtee torstaina viikon riparileirille.Tuleepa hiljasta olee sit kotona ja äiskä saa rauhassa siivota ja puunata huushollii juhlakuntoon.
Et tämmöstä tääl nyt hommaillaan ja ilmat ei oo olleet kyl mitkään kehuttavat,aina vaan sattaa ja kylmä on.Tuleekohan sitä kesää ollenkaan?
Tänään on hääpäivämme.,ensvuonna vietetään sit hopeahäitä.