Vuosi on alkanut sairastellessa. Parinpäivän sairaslomalla tässä ollut, kuumetta pukkas ja lihassäryt.
Kästyöt ollut vähä "jäissä". Kietasupuserosta on takakappale valmis ja eka etukappale nyt tulollaan. Uudenvuodenpäivänä rupesin neuloo palmikkolaukkuu ja sain valmiiks neulottuu,mut kasaaminen ja vuori on tekemättä. Kuvii sit ku valmis ja jaksan näppäillä. Täällä Kaikki puikoissa on menossa laukkukuukausi.Enskuussa olen emäntänä tuossa blogissa. Aihe on jo alustavasti mietitty, mut siit sitten loppukuusta. Kaikki halukkaat sinne vaan mukaan.
Miettinyt et mitä tänävuonna haluaisin tehä ja oppii kästyösaralla?
Aivan ihanan Tikrun Vihervaaran haluaisin itelle.Vilma ol tehnyt punasena,aivan upee ja niin mun värinen. Tää tulee jossainvaiheessa tehtyy.
Ja sit
puikko-, varras-, viivoitinvirkkaus,tätä en oo kokeillut vielä. Tällä mallilla vois tehä kaulahuiveja. Ohjetta löytyy täältä. Tiitsa ol tehnyt täl ohjeella tyynynpäälisen,nätti.
Täs näin aluks mitä haluisin tehä tänävuonna, sukkia, lapasia,pipoja,huiveja...... varmaan valmistuu tänäkinvuonna.

Vuodenalussa synty sukuun(miehen puolelle) uus jäsen,tyttö.
Ja pojilla S ja J loppuu armeija tänään. Ohi on!! Kyl tuo puolivuotta meni nopeesti. Pojat miehistyneet ja äidin mielestä kasvaneet pituuttakin =) ja on pojat vähä lihonneetkin,ei taho omat vaatteet sopia enää päälle. On tainna pojat vähä herkutella, munkkeja syönneet =)
Tänävuonna varmaan poika S muuttaa kotoo kans pois,ainakin pojan suunnitelmissa paikkakunnalta muutto edessä työn perässä. (Poika J jo muuttanut.)
Kotona sit enää nuorimmainen,joka pääsee ripille heinäkuussa, joten juhlat tiedossa tällevuodelle.
Entäs sit mie, valmistun myyjäks (peukut pystyyn) enskuunalussa.Opintovapaa loppuu ja entinen työ odottaa( iltasiivous). Uusi yritys valmistuu tänne keväällä ja sinne haetaan jo työntekijöitä,miettinyt et hakis sinne myyjäks,mut mut kolmivuorotyö,tää panee mietityttämään onko minusta tällaisiin vuoroihin,jaksanko,kestääkö terveys??? Tässäpä mietittävää vielä. Kyllähän tää työ muuttas mun elämää aikalailla. Mietitään.
Et tämmösii uudenvuoden ajatuksii.
Nyt lähen sohffalle makoilee täkin alle ja kattoo telkkuu ja vois siin pienet tirsatkin ottaa ennenku väki kotiutuu.