Nyt on sukat valmiit.Polvisukat tul.Ei ollut loppujenlopuks vaikeet tehä väärinpäin.Lanka ol ihana neuloo,pehmeetä.Lankaa men näihin noin 100g,toisessa kerässä ol vähä pitemmästi lankaa.
482483.jpg

Sukat valmistu aika hitaasti koulun takia.Kerkesin sillontällön neuloo.
Viikon aikana on kyl pää sauhunut,semmosta tietoo tullut koulusta(markkinointi),et välillä menee yliymmärryksen.Kyllä on saanut käyttää tota aivokapasiteettia tosissaan,illatkin mennyt niitä miettiessä et välillä tuntunut et pää savuaa ;(
Mitähän suraavaks tekis,hmm....pitää miettii.Viikonlopun aikana pitäs tehä etätyö valmiiks ja siinähän aika kuluu sauhutellen.
Kävijämääräkin sivullanikin hipoo jo 10000,kiitos siitä teille =)
Meinasin laittaa arpajaiset taas pystyyn mut en kyllä nyt jaksa aatella sitä.Sit joskus myöhemmin ku on enempi aikaa.Suuret kiitokset teille kaikille täällä kävijöille =)
Jos täällä ei näy mitään niin mun pää sauhuu =) Käyn välillä lukee mitä te ootte saanut aikaseks.Paljo kyllä oottekin tehneet vaikka mitä ihanuuksia.

edit:Tässä tiedot sukkalangasta.
483129.jpg
Eli sukat tein väärinpäin ja kumpasenkin omalta kerältä.Kerässähän on 50g lankaa,eli yhteensä men n.100g.Puikot ol 2,5.Tätä lankaa näky olevan eri sävysenäkin.