Tääl taas pitkästä aikaa. Jotenkin on tuntunut et ei jaksa rueta tänne kirjottelee ku sit menee koko ilta tääl koneel eikä kerkee muuta tekee.
Koulu on alkanut kivasti,oon tykännä. Meillä on nyt pari päivää ollut yhen projektin suunnittelu,eli yhessä päätettiin rahasumma mikä ois mahollista päivässä saada ja hyväntekeväisyyskohde mihin lahjoitetaan rahat.Sit luokka jaettiin kahteen tiimiin(ryhmään) jotka sit suunnittelee jonkun tapahtuman niinku Diilissä. Huomenna ratkeaa kumpi tapahtuma sit toteutetaan aikanaan,meidän tiimi ei tiedä ollenkaan mitä toinen on suunnitellut ja päinvastoin.Jännää ja kivaa.

Ja sit kästöihin,on niitäkin tehty.Zetor-huivi valmistu,oon päättännä et tänään laitan pingotukseen.Peruslapaset kans valmistuneet ja pääkallolapaset on nyt tulollaan,suunnitelmissa antaa nää lapaset kans miniälle pipon kans synttärilahjaks.
Oman takintekele on nyt ollut ihan jäähyllä,mut sillon aikanaan ku kirjottelin et se valmistuu sit aikanaan.....
Novitaltakin sain postii,kaks kerää harmaata Kantri-lankaa.Sain lahjaksi kun kaveri tilas Novita-lehden.Niistä langoista lupasin jo isännälle sukat ja varmaan pojat saa kans.
Perjantaina on etäpäivä koulusta,laittelenpa kuvii sit sillon.
Tämmöstä tää mun bloggailu tulee nyt olee,hiljasempaa,mut ymmärrätte varmaan.Yritän kuitenkin kerran viikos tääl käydä kirjottelee kuulumisii.

Rasalta sain tämmösen haasteen:

Tehtävänanto: Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Mulla on tällähetkellä valkoset alkkarit,vaal.punaset rusk.kukalliset liivit.Mustat kissa-aiheiset sukat,ruskeet fliisihousut,violetti toppi ja valk.gollegehuppari.Oikeessa käessä on kaks kultasta timanttisormusta ja vasemmassa käessä on hopeinensormus jossa on musta kivi ja toinen pronssinen ruususormus.

Tämä näkyy olevan jo monella,joten en haasta ketään.Saa ottaa ken haluu =)