Nyt on liina valmis ja kuvattu. Tosta ohjeesta senverran et onkohan siinä virhe vai oonko nyt mie ymmärtännä väärin.Malliruutupiirroksesta puuttuu kierros numero 79,eli ohjeessa on 77krs ja sit hyppää 81 kierrokselle. Nyt miettinnä et oisko nää välikierrokset pitännä neuloo kokoajan oikein, mut mä tein näitten väliin vaan yhen oikeen kierroksen ja ihan hyvin näky onnistuvan. Ja täs se nyt on kuvumassa ja pingottumassa.
       1393382.jpg
Ja täs nyt mun olkkarin pääsiäispöydällä.
       1393383.jpg
Nätti tul ja sopivan kokonenkin pöytääni ku hirvitti et tuleeko valtava ku mulla ol kotiväki-lankaa ja sehän on paksumpaa ku virkkauslanka. Mut mulla kuiteskin ol 2,5 puikot,oisko se sit pienentännä. Tyytyväinen kuiteskin kädenjälkeen,ei tullut sellasta "lerppuu".
Eilen sain ylläripostii "Neilikalta". Hänelle neuloin ne Sukkavaihtosukat ja kiitokseks sain kortin ja ihanan perhosen.Kiitos!
       1393385.jpg
Nyt oon neulonut niitä nyörejä ahkeraan et pääsis uutta työtä alottaa,hmmm....huivii itelle, pojalle pitäs kans kannettavaan tietsikkaan laukku tehä,meinasin konehuovutuksella,ja sit kiinnostas tehä sukat(löytännä monta ihanaa mallia), Novita lehestä WC-paperin telineen,
Cavern Cardigan, ja onhan niitä vaikka mitä.....