Tääl vähä pääsiäistä väkerretty.Risuja sain,kiitos ukolle =)
Ja tämmönen kynttilämansetti valmistu. Risut kaartu kranssiks rautalangan avulla ja siihen sit vihreetä nauhaa ympärille ja tarramunia koristeeks ja vanhasta kynttilämansetista otin narsissinkukkia irti ja tökkäsin ne viel kranssiin ja Avot ku tul nätti.Kyl nyt passaa kynttilää iltasella poltella.
       1390269.jpg
Monessa blogissa oon nähnyt itetehtyjä silmukkamerkkejä ja päätinpä kokeille ku eräässä blogissa mainittiin et vanhojen rintaliivien rinkulat käy tähän hommaan.Joten rintsikkakorille ettiin niitä kulahtaneita ja sakset kätteen nips,naps =) Sit ajellut tuol kaapinpohjalla eräs helmikynttilämansetti ja taas nips,naps ja helmet irti. Sit vihreetä sidosterautalankaa esiin ja helmii pujottelee ja rinkula paikolleen pihtien avulla ja Avot taas tul mieleinen ja nätti.Nyt mul on kaks näitä silmukkamerkkejä. Ja nää tul tarpeeseen ku neulon liinaa ja aina ol kierroksen alkukohta hukassa. Mitenkähän näitä "oikeeoppisesti" tehään ja mitähän tarvikkeita näihin käytetään?? Löytyyköhän mistään ohjetta/neuvoa??
       1390267.jpg
Tämän liinan ohje on uusimmassa Novitassa. Neulon kotiväkilangasta ja 2,5 pyörollä.Eilen piti purkaakkin muutama kierros ku ol kuviot meneet pieleen,arg... ja sit uudestaan neuloo ja tajusin/hoksasin et malliruutupiirroksesta puuttuu yks rivi vai onkohan kierrosnumerot menneet väärin???? No ruutupiirroksen mukaan teen ja näyttää silmukat täsmäävän. Taitaa tänään valmistuu,saan pääsiäiseks liinan pöytään. Kuvaa sit ku valmis. Ja se mun kietasupusero kummittelee päässä,puuttus enää ne kietasunauhat.Tää on seuraava projekti,IHAN VARMASTI muuten ei aloteta mitään muutta MUISTA SE!
       1390268.jpg
        Toivottelen Hyvää,rauhallista ja lepposaa pääsiäistä kaikille!