Nyt sit jäätiin sairaslomalle puolekstoista viikoks.Töissä sitä vaan on yrittäännä sinnitellä et ei jättäs työpaikkaa/-kaveria pulaan, mut nyt tul mittatäyteen työntekoo.Kyllähän sen tietää et siel juoruillaan/puhutaan et eihän sitä mikään vaivaan,varsin vaan haki lomaa,niin sitä toisistakin puhutaan ja tää mua ottaa pannuun,katon sillon viisaammaks poistua paikalta.
Eli vasen käsi oireili jo niin pahasti et lääkäriin piti mennä,epäillään rannekanavan ahtaumaa,lähete läks Ouluun hermoratatutkimuksiin,sitä täs nyt sit ootellaan et millon tulee,kuulema mahollisimman pian.
Neulomista käsin en oo nyt pitkään aikaan harrastanna,se toppi on siis vieläkin kesken. Virkkaamaan pystyn ja peitto edistyy pikkuhiljaa. Neulekoneen oon ottanna esiin ja sil laukkuja neulonut Huopasesta. Tul tehtyy monta mallitilkkuukin ku tos keväällä ostettiin uus pyykkikone niin sitäkin on pitännä testailla huovuttamiseen et mistä ohjelmasta löytää sopivan huovuttamiseen ja löytyhän se nyt Huopasellekkin sopiva,ei tuu enää kovaa nyppystä pintaa vaan ihanan pehmeetä,taidan sittekkin rueta tykkäämään Huopanen-langasta.
Et tämmöstä tänne.Palailen sit ku näytettävää.