Zetorhuvi valmistu lauantaina viisujen aikana,on prässäystä vailla.
Innostun taas väkertää ku on ollut hyvät ilmat.Amppelitötteröitä tul pari lisää,vähä pienempii ku aikasempi.Kuistilla nyt riippuvat.
587231.jpg
Aikasempi tekeleeni siirty uudelle paikalle ja oottaa nyt kukkaa siihen.
587235.jpg
Ja sit vähä vuoleskelin pajua.Oulun kästyömessuillahan eräs mies näitä teki,joten päätin kokeilla et miten meikäläiseltä onnistuu.No,eihän nää nyt kovin hienoja oomut kyl mulle kelpaa.Suunnitelmissa tehä sammalpallo ruukkuun johon sit näitä kukkia laittelen.Antaa nyt ensin kuivua,meinasin poikien vannelakkaa sumuttaa päälle.
587224.jpg
      587228.jpg
Kuvat ei oo kyllä kovin kaksisia. Mä tykkään väkerrellä tämmösii pikkujuttuja,ei koskaan tiedä minkälainen on lopputulos.
Enkelii virkkaa Snyyltä saamasta langasta ja ohjeesta.Purkaa on taas saanut monta kertaa ja ohjetta lukee tarkkaan ennenku sain onnistuu. Toi bambukoukku on kyl outo mun käteen,on kokonaan pyöree "varsi" niin pyörii sormissa.Keskellä sais olla semmonen kohta ku tavallisissa koukuissa on.Mut sehän voi olla vaan harjottelun puutetta.
587237.jpg
Tänään alko koulussa kaksviikkonen englannin opettelu.Ei se nyt ihan kauheeta ookkaan,kiva opettajakin.Sanavarastoo(kaupan) vaan pitäs kerrata,niin eiköhän se siitä ala jotenkuten luistaa.Eikä sen tarvii olla niin täydellistä enkkuu,huonommallakin sanavarastolla pärjää.