No, nyt on leivottu =) Rahkapiirakoita tein, ensin ihan tavallisia pullataikinasta Rahkatäytteeseen laitoin aprikoosinpalasia ku meillä ei tykätä rusinoista(paitsi minä). Onnistu nyt hyvin, ku tavallisesti ruukkaa täytteet valua tai keskeltä nousta keoks. Ja sit löysin täält netistä toisenlaisen rahkapiirakan ohjeen ja hyvää tul.
          1384974.jpg
Raeruohokin(kiitos Jantta) jo kasvaa nätisti ja tiput pääs tepastelee.
Ja sit neulomuksiin.
Perhoslapaset Nalle-langasta ja colorista. 2,5 puikoilla.
                   1384977.jpg
Näitten mallihan on siin Haaviston kirjassa.
Sit sukkavai
hto-sukat. On menneet perille ja nyt näytän sukat valmiina.
          1384607.jpg
Nämähän ol ne Pomatomus-sukat.Lankana Nalle-colori ja 2,5 puikot. Näitä ol mukava neuloo,ei millään ois malttanna kesken jättää ku aina ol jotain uutta ja erillaista tulossa ohjeessa ja välillä piti käydä tääl koneel sanakirjalla suomentamassa. Tuosta sukan kärjestä kyl tul ohjeen mukaan tehtynä liian suippo, seuraaviin kyl teen vähemmän kavennuksii.
Nyt on tulollaan liina neulomalla siitä uudesta Novita-lehdestä. Keltanen pääsiäiseksi. Ukonkin pitäs tuoda mulle risuja et sais tehtyy kynttilälle kranssimansetin pääsiäiseksi.
Nyt on väsy olo,joten lähen soffalle köllii ja tirsoille.Jospa tytär tekis ruoan ja laittas tiskit koneeseen.......

EDIT: Tuo rahkapiirakan ohje ei näy enää tuolla Suomi24:n sivulla joten täs uus linkki Rahkapiirakalle. Tähän ohjeeseen pieniä muutoksia: Sokeria vain 3dl, sooda pois, piimän tilalle 2dl maitoa ja 2munaa yhen sijaan. Muuten toi aiempi ohje ol sama.