Viikko taas vierähtännä nopeesti ja tuntuu et ei oo mitään kerennä tehä. Oon mie kukkiin mullat vaihtanna,viime keväänä jäi se tekemättä. Olkkarriin verhot ompelin ja laiton paikolleen(Jyskin Flora-kangasta), ostin Jyskistä samasata kankaasta tehyn päiväpeitteen makkariin ja siihen kolme mustaa tyynynpäälistä,eli olkkari ja makkari on saanut uutta piristystä. Kangasta ois vielä,oottaa olkkarriin sohvatyynynpäällisiksi pääsyä ja aattelin et tekiskö laukunkin,hmm.....
Takkahuonees kangaspuut vaan jököttää toimettomana,en oo saanna viel aikaseks ainakin yhtä(eteiseen) mattoo kutoo,kuteet kyl tuol oottas....Pitäsköhän seuraavaks rojektis ottaa se matto niin sais puut kasattuu pois ja sais takkahuoneenkin laitettuu uuteen uskoon.
Viikol valmistu Kerttu-sukat.Lankana näis on tuttu seiskaveikka ja 3,5 puikot.
       1456961.jpg
Kuva vääristää väriä,on tummanpunaset. Nämä on menos lahjaksi äidille.

Väkersin itelle synttäritäytekakun. Löysin Hellapoliisin ja siel on ihania kakkuja ja muita leivonnaisia. Täältä löysin valkosuklaa-vadelmakakun.( kokeilen et voisko tehä enskesäks pojalle rippikakun täl ohjeella) Ja eikun tekemään,kuuden munan kakkupohja ja sit mousset,tein vadelmamoussen ohjeen mukaan mut sitä tul liikaa,ois riittännä puolikas ohje, suklaamoussen tein puolikkaalla ohjeella. Kakku ol yön yli jääkaapis jähmettymässä.
       1456948.jpg
Onpas se hyvän näkönen, nam......
Laiton kakunpäälle vadelmamarmelaadia purkillisen ja pursotin kerman.Avot ku tul nätti kakku,onkohan hyvää???? Maistellaan sit illalla töitten jälkeen.
       1456955.jpg
Ensviikko menee taas töitten merkeissa aamut-illat. Palailen maisemiin sit loppuviikosta,uudet sukat on nyt tulollaan,et niist ainakin sit postaan tänne,niin se huivikin on viel kesken,äh...en tykkää et keskeneräsii jää lojuu =)
Rentouttavaa viikonloppua!