Hiljaiseloa ollut tääl, ei vaan oo jaksanna,huvittanna.Liekkö kevätväsymystä ilmapiiris.....
Oon jotain kuiteskin tehennä.
Tytölle sniikkerit viimekesänä koolaidilla värjätystä nallelangasta.
       1443109.jpg
Ja sit hyvälle ystävälle/työkaverille tein läksiäislahjaks pupun. Ja täst tul ihanan iso. Tää pupun ohje ol Kasil´s-sivuilla(ei taida näkyy enää koko sivuukaan,on tainna mennä salasanan taa).Aikasemminhan mie tein pupun ja nyt tein ohjetta hieman muuntaen, silmukkamäärä/kerrosmäärä kolminkertasena. Neuloin enimmäkseen neulekoneel ja kaulan kavennuksii en tehnä vaan rypytin langalla kaulaa vähä kasaan ja hyvinhän toi onnistu.
             1443105.jpg
Lankana on Huopanen,men reilu 300g.Pupun tunkeminen pyykkikoneeseen ol vähä vaivalloista =) Pupuu piti pyörittää konees neljä kertaa ja välil muokkailin ja harsin pupuu ennenku olin tyytyväinen lopputulokseen.
             1443107.jpg
Ja täs tää "Paavo" tyttönen nyt on. Ompelin tytölle viel työliivinkin muistutukseks työpaikasta.Silmät ja summu on neulahuovutettu.
Joo,Oulus tul käytyy. Tukka lyheni ja kulmat tul siistittyy,syömässä käytiin ja viel hohtokeilaamassa.En oo ikinä keilannut ja sen kyl huomas,pallo vaan putos käestä lattialle "poks" ja vieri rännii pitkin =) Peukusta kynskin repes ja ranne tul kipeeks ja tytöllä litisty sormikin,et tämmöstä mukavoo. Niin ja soppailee tietysti käytiin,lankoja tul ostettuu niin Villiinasta kuin Anttilasta ja kirppariltakin löyty ja Kärkkäiseltä tietty Jussi-lankaa.Tiimarista tul ostettuu silmukkamerkkejä varten helmiä ja rauta/siimalankaa.Kyl ol taas mukava reissu päästä pois täält kotoo.
Mun harmaa Shettis-huivi on nyt jäähyl näitten muitten hommien takia. Nyt on tulollaan Kerttu-sukat lahjaksi.