.....ja hyvä leivontapäivä.
Tässäpä raparperipiirakkaa,meijän alkukesän suosikki.
Ohje:
300g margariinii
4dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.
6 munaa
Lisätään yksitellen.
n. 6dl vehnäj.
2tl leivinj.
Sekota keskenään ja lisää taikinaan.Kaada taikina uunipellille ja
ripottele päälle raparperin palasia ja sokeria.Paista 200 asteessa
kauniin ruskeeks.Tarjoa vaniliakastikkeen kera.
Korvapuustejakin tul pitkästäaikaa leivottuu.
Tervetulloo lämpöskahveelle!!
Nyt lähen köllöttelee vähäks aikaa.Paripäivää sitten tul "räkä"tauti ja
olo on vähä hutera.Mistähän sitä tota limaa kertyykään,saa olla
vähävälii niistämässä et ei vaan menis poskionteloihin.
perjantai, 15. kesäkuu 2007
Kommentit